skip to Main Content
+36 30 222 64 72 emberseg.dse@gmail.com

 

Kedves Látogató! Kedves Sportbarát!

 

Az EMBERsÉG DSE elnökeként örömmel és szeretettel köszöntöm Önt egyesületünk honlapján.

Közel hatvan éve életem szerves része a sport, „szép korom” ellenére jelenleg is heti rendszerességgel mozgok, sportolok. Egész életemet a sport megismertetésének és megszerettetésének szenteltem.

Hiszem, hogy az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy megtanítsuk a fiatalokat arra, hogy a mozgás lételemükké váljon, mert a mozgás jótékony hatása az életünk szinte minden  területére kihat. A pozitív változások az akadályozott embertársaink életében még jelentősebbek, az ő fejlesztésük és támogatásuk kiemelt szerephez jut mindennapi munkánkban. Ebben a szellemiségben igyekszünk munkánkat az EMBERsÉGDSE-ben végezni. Az egyesület célja, hogy a Győr-Moson-Sopron megyében  fogyatékkal élő diákok és felnőttek számára megteremtsük a lehetőségét annak, hogy versenyhelyzetben és szabadidősportokban egyaránt megélhessék az örömszerző és egészségmegőrző mozgásokat.

További célunk, hogy a fogyatékkal élő és ép emberek elfogadják és megbecsüljékegymást, a sport által kerüljenek közelebb egymáshoz.

Szeretnénk „lebontani” a láthatatlan falakat és előítéleteket, a rossz érzéseket, hogy egymás kölcsönös megismerése által egy teljesebb, boldogabb életet élhessünk.

Kérem Önt, hogy ebben a munkában lehetősége szerint legyen a partnerünk!

Ismerje meg, támogassa és segítse munkánkat!

 

Köszönettel:
Dr. Gönczöl László
elnök

Back To Top