skip to Main Content
+36 30 222 64 72 emberseg.dse@gmail.com
Tanévnyitó Ünnepség 2021.09.17

Tanévnyitó Ünnepség 2021.09.17

2021. szeptember 17-én, a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) hagyományainak megfelelően idén is megrendezte Tanévnyitó ünnepségét a Magyar Sport Házában, Budapesten, ahol Győr-Moson-Sopron Megyei is képviseltette magát.

A koronavírus miatt kialakult helyzet átalakította az elmúlt tanévet, így természetesen a sportszakmai munkához köthető elismerések átadása is elmaradt, mint oly sok más programunk.

„A tanévnyitó lehetőséget teremtett arra, hogy eddigi eredményeinket és jövőbeli terveinket megosszuk vendégeinkkel, a sportszakemberekkel, a fogyatékosságügy képviselőivel, pedagógusokkal, nevelőedzőkkel, diákokkal, kollégáinkkal, együttműködő partnereinkkel, valamint, hogy elismeréseinket, díjainkat átadhassuk azoknak, akik sokat tettek a fogyatékossággal élő gyermekek sportolásért, és azoknak a diákoknak, nevelőpedagógusoknak, akik igazán eredményesek voltak a 2020/2021-es tanévben. A 42 díjazott diáksportoló között tanulásban, illetve értelmükben akadályozott, látás-, hallás-, mozgássérült és szervátültetett diákok egyaránt szerepeltek.”

Megyénkből az alábbi tanulók részesültek elismerésben:

 Bognár Kevin Miklós / felkészítő: Illés-Horváth Csilla     Radó Tibor Általános Iskola és EGYMI, Győr

Orosz Imre Kornél / felkészítő: Illés-Horváth Csilla          Radó Tibor Általános Iskola és EGYMI, Győr

Nagy Gergely / felkészítő: Baráth Mónika                        Soproni Kozmutza EGYMI.

Nagy Krisztián / felkészítő: Baráth Mónika                       Soproni Kozmutza EGYMI

Az eseményen kerültek átadásra a 2020. és a 2021. évi ARANY, EZÜST, BRONZ fokozatú Fogyatékosok Sportjáért FODISZ Díjak is, azoknak a kiemelkedő sportszakembereknek, pedagógusoknak, akik igazán sokat tettek a fogyatékossággal élő gyermekek sportolásért az elmúlt években.

Örömünkre szolgált, hogy a díjazottak között szerepelt Faragó György tanár úr is, aki

a 2021. ÉVI FOGYATÉKOSOK DIÁKSPORTJÁÉRT FODISZ DÍJ BRONZ KATEGÓRIA kitüntette lett.

Faragó György

Kerekes Sándor

Tanár Úrnak köszönjük az évtizedeken átívelő szakmaiságát és emberségét, kívánunk Neki nyugodt nyugdíjas éveket és jó egészséget!

Továbbá gratulálunk az összes Díjazottnak!

Back To Top