skip to Main Content
+36 30 222 64 72 emberseg.dse@gmail.com
Sor és Ügyességi Verseny 2021. 10. 21

Sor és Ügyességi verseny 2021. 10. 21

A sok-sok diákolimpiai versenyt követően, a fókusz a szabaidősportra tevődött át. A Széchenyi István Egyetem sportcsarnoka első ízben adott otthont a hagyományos őszi sor és váltó versenyünknek. A négy csapatot Dr. Gyömörei Tamás köszöntötte az intézmény nevében, és Sporttudományi Tanszék hallgatóinak hathatós közreműködésével valósult meg a remek sportnap.

Az zenés bemelegítést követően a négy csapat sor versenyekben mérte összetudást. Mindenkinek nagyon hiányzott már a versengés. Igazi férfias küzdelmeket láthattunk, de a sportszerűségre nem lehetett panasz.

A vetélkedődőt követően, egy kis frissítőt és szendvicseket fogyasztottak el sportolóink, majd folytatódott programunk az ügyességi számok kipróbálásával, úgymint kapura lövés, kosárra dobás, asztalitenisz, bocca, adogató hálóra passzolás. A rekreáció szakos hallgatók koordinálásával remek élményekkel gazdagodtunk.

Törteli Zoli elhozta nekünk Stabilizációs Mozgás Programját, amit szívesen próbáltak ki a résztvevők egészségi állapotuktól függetlenül. Nagyon köszönjük Zolinak a szakmaiságát és vitalitását, amivel hozzájárult eseményünk színvonalának javításához.

A díjátadón köszönthettük a Bárczi Iskola igazgató helyettesét Fodróczy Katalint és igazgatóját, Nagy Lászlót, akik átadták a résztvevőknek a jól megérdemelt okleveleket, és az egységes aranyérmeket, hiszen ma mindenki nyertes volt.

Tavasszal folytatjuk Csornán!

Back To Top