skip to Main Content
+36 30 222 64 72 emberseg.dse@gmail.com

Mikulás ünnepség – Győr

2017.  november 27.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar

 

november 27-én a Fogyatékossággal Élők Sportcsoportja (FÉS) előrehozott Mikulás ünnepséget rendezett a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karán. A rendezvényt megtisztelte Kertész Tamás, az Emberségért Diáksport Egyesület vezetője.

A sportfoglalkozással egybekötött rendezvényena dr. Gönczöl László FÉS sportcsoportvezető irányításával, hosszú évek óta együtt sportoló egészségkárosult gyermekek, fiatalok és felnőttek valamint családtagok vettek részt. A főiskolai hallgatókkal, társadalmi aktívákkal és támogatókkalegyütt várták a Mikulás érkezését. A zenét Fehér Tamás mozgássérült sportoló szolgáltatta

Ebben az évben a sportfoglalkozásokon nyújtott kiváló teljesítményéért, kitartóan végzett munkájáért és példamutató magatartásáért Scheidl Miklós kapta a Legkiválóbb FÉS Sportoló címet és a vándorserleget.

A rendezvényen az iskolai csoportok képviselői mellett fellépett aGyőriTánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégiumművészeti csoportja. A fiatal balett művészek fellépésükkel felejthetetlen élményt nyújtottak valamennyi résztvevőnek. Az ünnepséget a résztvevők vidám közös éneklése és ajándékozása zárta.

Győr, 2017. november 30.

 

Dr. Gönczöl László s. k.
FÉS sportcsoport vezető

Back To Top