skip to Main Content
+36 30 222 64 72 emberseg.dse@gmail.com
Megválasztotta új Elnökségét A FODISZ

Megválasztotta új elnökségét a FODISZ

2021. június 25-én a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) megtartotta Tisztújító Közgyűlését Budapesten, a Magyar Sport Házában. A Közgyűlés tagjai elfogadták a FODISZ 2020. évi elnökségi beszámolóját, valamint a 2021. évi költségvetési tervét, ezt követően került sor a tisztújításra. A Közgyűlés egyhangúlag, ellenszavazat nélkül újabb négy évre választotta meg Szabó Lászlót, a FODISZ elnökének és Toponári Gábort, a FODISZ ügyvezető elnökének. A FODISZ új elnökségének tagjai: Benedek Richárd, Drávucz Rita, Kertész Tamás, Kis Antal, Nemes Zsolt, Pósfai Gábor, Szíver Krisztina.

A Felügyelő Bizottság tagjai: Bányásziné Lukács Margit FB elnök, FB tagok: Almási Gyöngyvér és Laoues Nóra. Az újonnan megválasztott tisztségviselők mandátuma 2025. június 25-ig szól.

Szabó László elnök megköszönve az újabb négy évre szóló bizalmat, elismerését fejezte ki a FODISZ eddigi elnökségi tagjainak és minden szövetségi tisztségviselőnek, kollégának az elmúlt években nyújtott eredményes együttműködésért, hatékonyságért, az újonnan megválasztott elnökségnek pedig sikeres, konstruktív munkát kívánt.

FODISZ – Több, mint sport! 

Back To Top