skip to Main Content
+36 30 222 64 72 emberseg.dse@gmail.com
Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Diákolimpia / 2017 ősz

Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Diákolimpia / 2017 ősz

A Barátság Park látta vendégül az őszi Megyei Labdarúgó Diákolimpia sportolóit.  Az atlétikához hasonlóan ismételten négy intézmény sportolói mérték össze tudásukat. A soproni Doborjánosok részvétele ismét nehézségekbe ütközött, így erről a versenyről is távol maradtak. L

A résztvevő 4 csapat körmérkőzéses rendszerben mérkőzött meg egymással. A találkozók végig spotszerűen zajlottak le, melyhez kellett a játékvezető empátiája és türelmes szabály ismertetése is. Köszönjük.

A hat találkozót követően az alábbi végeredmény alakult ki:

  1. Csorna – Arany János EGYMI
  2. Mosonmagyaróvár – Éltes Mátyás Ált. Isk.
  3. Győr – Radó Tibor Ált. Isk.
  4. Sopron – KozmutzaFlóra Ált. Isk.

Eredmények:

  • Radó – Éltes: 1-5
  • Kozmutza – Arany: 0-2
  • Radó – Kozmutza: 4-0
  • Arany –Éltes: 6-1
  • Radó – Arany: 0-6
  • Kozmutza – Éltes: 0-6

 

A csornaiak győzelme megérdemelt volt, azonban a tavaszi fordulóban már törekszünk az egységes felszerelés használatra (stoplis nélküli cipő) az esélyegyenlőség biztosítása érdekében.

Az eredményhirdetés keretében az 1-3 helyezettek érem díjazásban részesültek, minden résztvevő egy –egySPEEDFIT-es  pólóval gazdagodott, köszönjük ezúton is Kovács Péter felajánlását J

A meglepetéseknek azonban még nem volt vége, az ETO FC Győr felajánlást vehette át minden csapat. Egy felnőtt bajnoki mérkőzést tekinthetnek meg a gyerekek és kísérőik. A tisztelet jegyek a klub két játékosa Zamostny Balázs és Kovács Krisztián adta át. Köszönjük és sok sikert az ETO-nak!

 

Back To Top